Konsultation

Ska du starta eget företag i Lund eller byta företagsform? Har du frågor kring kostnader och redovisning till Skatteverket, eller är det dags att ta nästa steg i ditt bolag?

Boka in en träff med oss så kan vi tillsammans räta ut dina frågetecken! Vi har hjälpt många företag att starta upp sin verksamhet, minska sina kostnader och effektivisera sin ekonomi. Vi hjälper dig med skatte- och redovisningsfrågor, att identifiera risker och att förbättra styrningen i ditt företag – eller välja rätt företagsform för din verksamhet.

Rådgivning – starta bolag i Lund

När du ska starta eget i Lund hjälper vi dig att registrera företaget och komma igång med alla dokument som behövs. Oavsett om du ska starta en enskild firma eller ett aktiebolag ser vi till att allting blir rätt från början och att du får en smidig start.

Att starta nytt bolag är fantastiskt kul, kreativt och spännande. Låt oss hjälpa dig med administrationen, så kan du fokusera på att utveckla din idé.

Ur bloggen: Starta eget i Lund? – Så funkar det

Boka rådgivning hos oss

Redovisning av aktieförsäljning

Har du sålt aktier? När du säljer, löser in och i vissa fall byter aktier ska du redovisa detta till Skatteverket. Redovisningen ska göras i din inkomstdeklaration. Det är en del att tänka på och vi hjälper dig gärna så att alla uppgifter kring försäljningspris, courtage och omkostnadsbelopp blir rätt. Det är det vi finns här för!

Kontakta oss så redovisar vi aktieförsäljningen åt dig.

Du kanske behöver hjälp med något annat?