Administration

Administration

Alla företagare vet att administration tar tid. Avtal, fakturering, betalningar och juridiska ärenden är en egen del av din verksamhet och är du stressad kan det lätt bli fel.

Kanske är pappersjobb inte heller det roligaste du vet. Eller så är det det – men du hinner inte. Därför tar vi hand om det åt dig så att du kan sova gott om natten. Vi hjälper dig med betalningar, avtal, uppföljning, intyg och ansökningar enkelt och smidigt.

Betalningsservice

När du köper tjänster och produkter till ditt företag är det viktigt att dina leverantörer får betalt i tid, annars riskerar du att få betalningsanmärkningar. Vi kan sköta dina betalningar och se till att leverantörsfakturor och löner blir betalda i tid och bokförda på rätt sätt.

Kollektivavtal

Att ta fram och införa kollektivavtal till är en process som kräver sin administration. Vi hjälper dig att hantera kollektivavtalet, administrera kollektivavtalade försäkringar för dina anställda och göra löneberäkningar. Löneunderlagen ska även redovisas till försäkringsbolagen – vi avlastar dig med det också.

Uppföljning

Driv ditt företag så effektivt och lönsamt som möjligt genom att kontinuerligt utvärdera dina resultat. Vi analyserar och följer upp dina nyckeltal för att se hur du kan effektivisera din ekonomi och spara både tid och pengar.

Vill du ha hjälp med betalningsservice, kollektivavtal eller uppföljning?

Anställningsavtal

Dags att anställa? Att rekrytera nya medarbetare är ett stort steg, så se till att det administrativa blir rätt från början. MT Accounting hjälper dig att ta fram kompletta anställningsavtal.

Arbetsgivarintyg

Som arbetsgivare kan du behöva lämna arbetsgivarintyg till dina anställda. För att de ska ha rätt till ersättning efter sin anställning hos dig måste intyget vara tydligt och korrekt ifyllt. Vi utformar arbetsgivarintyget åt dig så att du kan vara säker på att allt finns med och fylls i på rätt sätt.

Tillståndsansökan

Behöver du ansöka om tillstånd eller registrering för din verksamhet? Då finns det ofta lagstadgade krav om hur det ska gå till och vad ansökan ska innehålla. Du kanske ska ansöka om tillstånd hos Livsmedelsverket eller Datainspektionen – eller hos din kommun. MT Accounting hjälper dig att administrera ansökan så att allt blir rätt från början.

Vi fixar dina avtal, intyg och ansökningar – enkelt och tryggt.

Kontakta oss

Du kanske behöver hjälp med något annat?