Vi är MT Accounting

Din redovisningskonsult i Lund

Visst vill du som företagare satsa all din tid på det som är roligt? Det ska du såklart göra. Vi tar hand om det andra!

Bokföring är något många företagare tycker känns jobbigt och tidskrävande. Inte så konstigt – det är ett brett område med många olika regler och tillämpningar. Om det inte är så att du råkar ha mycket tid över, eller bara älskar siffror, tjänar du nästan alltid på att låta oss sköta redovisningen i stället. Det blir enklare, smidigare och du slipper den där jobbiga magkänslan.

Ur bloggen: Bokföra själv eller anlita redovisningsbyrå?

Som du vill ha det

Vill du ha någon som sköter den löpande bokföringen åt dig, eller behöver du enbart hjälp med bokslutet? Vi anpassar oss efter dina behov. Eftersom vi jobbar i det nätbaserade programmet Fortnox kan du alltid själv gå in via nätet och kolla hur ditt företags ekonomi ser ut.

Se våra tjänster

Redovisning och bokföring i Lund

MT Accounting grundades i Lund 2009 av Martin Thorstensen (därav namnet). 2015 flyttade vi till lokalen på Stora Södergatan. I dag är vi ett skönt gäng bestående av Martin, Johanna och Liridona.

Vi som jobbar här

 • Kontaktinformation

  Angelica Mattsson

 • Kontaktinformation

  Johanna Thulin

  Vem är Johanna Thulin?

  Matglad malmöbo med ett stort intresse för att resa och upptäcka världens alla hörn. Hjälper dig med din redovisning med glatt humör! För att få pluspoäng hos denna tjej är ordning och reda ett hett tips.
 • Kontaktinformation

  Liridona Mustafa

 • Kontaktinformation

  Marie Feldt

  Vem är Marie Feldt?

  Vellingebo med stort intresse för träning & hälsa. Älskar utmaningar och tror att ett starkt nätverk är nyckeln till framgång. Brinner för att hjälpa kunder att utvecklas, med korrekt bokföring och rådgivning så gör vi det tillsammans
 • Kontaktinformation

  Martin Thorstensen

  Vem är Martin Thorstensen?

  En sann MFF:are som gillar livets goda – träning, mat och vin. Jobbar med samma motto som han lever efter: att optimera livet.

Vår filosofi

Som egenföretagare kan du anlita en redovisningsbyrå som sköter redovisningen åt dig. Eller så kan du anlita ett bokföringsproffs som engagerar sig för ditt företag och alltid finns där för dig när du har frågor. Som ser till att din redovisning håller hög kvalitet och sköter sig själv utan att du behöver tänka särskilt mycket på den. Det är så vi hoppas att du ska se oss på MT Accounting – som din externa ekonomiavdelning.

Vi siktar högt

Vår ambition är att bli störst i Lund och det kan vi bara bli med nöjda kunder. Därför sätter vi alltid dig i första hand. Vi är medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF) och jobbar enligt deras kvalitetssäkring REX, vilket garanterar att det vi gör håller hög standard och att vi ständigt fortbildar oss. Vi är även stödföretag åt Lunds Nyföretagarcentrum för att hjälpa nystartade företag i rätt riktning – väldigt spännande och inspirerande!

Vad kan vi göra för dig? Kontakta oss så hjälper vi dig