Kontakt

Kontakta oss

Nyfiken på hur vi kan effektivisera din bokföring och redovisning? Vill du veta mer om vad vi gör och vad vi kostar? Välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi mer. Du kan också komma förbi på en kaffe – alltid trevligt!

Lund
MT Accounting AB
Stora Södergatan 8C
222 23 Lund
046 – 271 80 70
info@mtaccounting.se

Malmö
MT Accounting AB
040 – 29 39 39
info@mtaccounting.se

Medarbetare

 • Kontaktinformation

  Angelica Mattsson

 • Kontaktinformation

  Johanna Thulin

  Vem är Johanna Thulin?

  Matglad malmöbo med ett stort intresse för att resa och upptäcka världens alla hörn. Hjälper dig med din redovisning med glatt humör! För att få pluspoäng hos denna tjej är ordning och reda ett hett tips.
 • Kontaktinformation

  Liridona Mustafa

 • Kontaktinformation

  Marie Feldt

  Vem är Marie Feldt?

  Vellingebo med stort intresse för träning & hälsa. Älskar utmaningar och tror att ett starkt nätverk är nyckeln till framgång. Brinner för att hjälpa kunder att utvecklas, med korrekt bokföring och rådgivning så gör vi det tillsammans
 • Kontaktinformation

  Martin Thorstensen

  Vem är Martin Thorstensen?

  En sann MFF:are som gillar livets goda – träning, mat och vin. Jobbar med samma motto som han lever efter: att optimera livet.

Hitta parkeringsplats

Om du har bil kan du parkera i parkeringshuset Färgaren som ligger i byggnaden bakom oss på Staffans gränd 6a. Efter klockan 15 går det också att stå på Mårtenstorget där det finns 115 parkeringsplatser.

Ett tips är att ladda ner appen Parkster som är en guide till Lunds parkeringsplatser. Med den kan du även betala parkeringsbiljetten direkt i mobilen.

Ska vi ringa dig?

Fyll i dina kontaktuppgifter här, så hör vi av oss till dig!

  Din integritet är viktig för oss. När du registrerar dig på vår hemsida så behandlar MT Accounting dina personuppgifter. Läs mer om personuppgiftsbehandling inom MT Accounting här.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Här finns vi

Läs mer om oss