Kontakt

Kontakta oss

Nyfiken på hur vi kan effektivisera din bokföring och redovisning? Vill du veta mer om vad vi gör och vad vi kostar? Välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi mer. Du kan också komma förbi på en kaffe – alltid trevligt!

Du når oss på 046-271 80 70 eller info@mtaccounting.se.

Vårt kontor ligger på Stora Södergatan 8C i Lund, mitt emot Länsförsäkringar och bara ett stenkast från Stortorget. Mitt i smeten med andra ord.

MT Accounting AB
Stora Södergatan 8C
222 23 Lund

Hitta parkeringsplats

Om du har bil kan du parkera i parkeringshuset Färgaren som ligger i byggnaden bakom oss på Staffans gränd 6a. Efter klockan 15 går det också att stå på Mårtenstorget där det finns 115 parkeringsplatser.

Ett tips är att ladda ner appen Parkster som är en guide till Lunds parkeringsplatser. Med den kan du även betala parkeringsbiljetten direkt i mobilen.

Ska vi ringa dig?

Fyll i dina kontaktuppgifter här, så hör vi av oss till dig!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Här finns vi

Medarbetare

 • Kontaktinformation

  Johanna Thulin

  Vem är Johanna Thulin?

  Matglad malmöbo med ett stort intresse för att resa och upptäcka världens alla hörn. Hjälper dig med din redovisning med glatt humör! För att få pluspoäng hos denna tjej är ordning och reda ett hett tips.
 • Kontaktinformation

  Liridona Mustafa

 • Kontaktinformation

  Martin Thorstensen

  Vem är Martin Thorstensen?

  En sann MFF:are som gillar livets goda – träning, mat och vin. Jobbar med samma motto som han lever efter: att optimera livet.
Läs mer om oss