Sök jobb

Aktuella jobb

Senior redovisningskonsult med erfarenhet

Arbetsbeskrivning
Till vårt kontor i Lund och i Malmö söker vi en senior redovisningskonsult med erfarenhet av att arbeta självständigt direkt mot kund. Anställningen innebär att arbeta med löpande arbetsuppgifter inom redovisning, lön, rapportering till kund, årsbokslut, inkomstdeklaration och rådgivning inom redovisning. Vi har många kunder där vi sköter hela deras ekonomiavdelning så att hantera många bollar i luften är ett krav.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

 • Löpande redovisning (fakturering, leverantörsbetalning, redovisning till Skatteverket, periodisering osv.)
 • Avstämning och rapportering
 • Löneadministration
 • Årsbokslut och inkomstdeklaration
 • Rådgivning

Vem söker vi?
Vi söker en person med minst tre års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat på ett redovisningsföretag med kundansvar och som besitter ovanstående kompetens inom de huvudsakliga arbetsuppgifterna. Som person är du villig att utvecklas, resultatinriktad, strukturerad och en duktig problemlösare. Vidare är du ambitiös, analytisk och självgående i ditt arbetssätt. Du är även van vid att hantera både interna och externa kontakter samt har en god samarbetsförmåga. Det är även viktigt att du är självgående och självständig, är en kommunikativ lagspelare som är noggrann och van vid ett högt arbetstempo.

Anställning:
Heltid

Vilka egenskaper söker vi?

Vi vill framhålla tre egenskaper som vi värderar högt och som krävs för att du ska trivas och utvecklas tillsammans med oss. MT Accounting strävar efter långsiktighet. 

Du skapar resultat
Våra råd och rekommendationer ska skapa ett tydligt mervärde för våra kunder. Det når vi med hög nivå av kunskap och professionalism. Vi måste skapa tydligt resultat i ofta svåra lägen, komplexa frågor och med snäva deadlines. Det kräver högt engagemang och stor grad av konsekvens i vårt arbetssätt.
Du är en lagspelare
Du gillar att arbeta i team med dina kollegor och du ska även själv kunna bygga och utveckla team för att på bästa sätt ge kunden bra service.
Du är utvecklingsinriktad
MT Accounting är ett företag som ständigt strävar efter att utvecklas. Som anställd på MT Accounting ska man vara öppen för nya lösningar som kan förbättra arbetsprocessen. Vi satsar mycket på utbildning och kompetensutveckling av våra anställda. Drivkraften att vilja utvecklas som person och som yrkesperson ska vara stark och det är något MT Accounting vill bidra till. 

Vill du läsa mer MT Accounting kan du göra det under Om oss i menyraden.

 • Dra filer hit eller
  Max filstorlek: 50 MB, Max antal filer: 5.
   Din integritet är viktig för oss. När du registrerar dig på vår hemsida så behandlar MT Accounting dina personuppgifter. Läs mer om personuppgiftsbehandling inom MT Accounting här.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.